Volg ons :  

 • Golfmerken in beeld

  Soms zegt een beeld meer dan duizend woorden. Op de foto overzicht pagina's van golfmerken.nl laten wij u uitgebreid kennis maken met wat merken bijzonder maakt. De ene keer met mode-impressies, een andere keer met een compleet productoverzicht of een deel van de huidige, Nederlandse collectie.

  Galvin Green

 • Galvinslideshow1
 • slideshowGalvin2
 • slideshowgalvin4
 • slideshowgalvin6
 • slideshowgalvin5
 • slideshowGalvin3
Galvinslideshow11 slideshowGalvin22 slideshowgalvin43 slideshowgalvin64 slideshowgalvin55 slideshowGalvin36

Cool en clean met Galvin Green

Als het om kwaliteit, functionaliteit en technische eigenschappen gaat sluit Galvin Green geen compromissen. Galvin Green richt zich geheel op het produceren van de beste, meest stijlvolle golfkleding die er op de markt te verkrijgen is. De hoogwaardige technologie, de sublieme afwerking en het oog voor detail geven je als golfer het gevoel dat het allemaal dik voor elkaar is. Met het brede pallet aan frisse, aansprekende en op elkaar afgestemde kleuren kunt u eindeloos combineren. De werkelijke kracht van deze kledinglijn gaat echter verder dan alleen de fraaie buitenkant.

De door Galvin Green gebruikte kwaliteitsmaterialen behoren tot de technologisch meest geavanceerde en vooruitstrevende in de industrie. De beschermende eigenschappen van Galvin Green kleding zijn ongeëvenaard en toch zijn de kledingstukken ultralicht, flinterdun en ademend met alle ruimte en flexibiliteit om vrij en geluidloos te kunnen blijven bewegen. Fris blijft u met het Skin Tight compressie en performance ondergoed, koel met de vocht afdrijvende, isolerende en ademende Ventilate shirts, warm met Windstopper en Insula pullovers, jacks, hoedjes en handschoenen en droog met de Gore-Tex PacLite Shell en Gore-Tex Performance Shell waterafstotende kleding. Bekijk hier het complete Galvin Green merk- en collectie overzicht.